Zinkwerk

Zink is een natuurlijk voorkomend element. Het blauwachtig witte metaal wordt uit zinkerts gewonnen. Op het einde van een meerstaps proces dat bestaat uit het roosten van het erts, de reductie van het verkregen zinkoxide en de raffinage door elektrolyse, verkrijgt men het zink dat in de bouw wordt gebruikt. Met behulp van warmwalsen verkrijgt men bladen en rollen bestemd voor de fabricage van standaardproducten.

Wanneer u geen aluminium dakrandafwerking (daktrim) op uw dak wilt hebben kunt u natuurlijk ook kiezen voor een zinken dakrandafwerking (zinken deklijst). De zinken deklijsten worden door ons speciaal op maat gemaakt. Hierdoor kan ieder dak type worden voorzien van een zinken dakrandafwerking.

Naast zinken dakrand afwerkingen kunt u bij ons ook terecht voor: zinken bakgoten, zinken mastgoten en zinken hemelwaterafvoeren kortom voor uw dak en dakgoot bent u bij ons aan het goede adres. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het offerte aanvraagforlmulier op de offerte pagina. Wanneer u ons liever per post op telefonisch wil contacteren vind u onze contact gegegevens op de contact pagina van deze website.