Dakbedekkingen, zinkwerk en onderhoud

Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven

Kies nu voor zonnepanelen

Kevin_Hop_zonnepaneel_001    
5 redenen om NU te kiezen voor zonnepanelen

De aanschaf van zonnepanelen is nu aantrekkelijker dan ooit. Twijfelt u nog over de aanschaf van zonnepanelen? Wij geven u de 5 belangrijkste redenen waarom wij denken dat u moet stoppen met twijfelen en over moet gaan tot aanschaf. NU is het moment!

 1. Zonnepanelen zijn geld besparend.
De eerste is meteen de belangrijkste voor iedereen. Wat kost het en wat levert het mij op. Gezien de huidige energieprijzen en de verwachte stijging in de energiekosten is het nu aantrekkelijker dan ooit om te kiezen voor zonnepanelen. De zonnepanelen die wij leveren en installeren zijn van de laatste generatie en hebben een uitstekende verhouding in prijs, kwaliteit en rendement. Aan de hand van uw huidige energieverbruik kunnen wij een berekening maken waarin u duidelijk kunt zien wat het u kost en wat het u uiteindelijk bespaart.

 2. Zonnepanelen zijn een waardeverhoging voor uw huis of bedrijfspand.
Zonnepanelen verhogen direct de waarde van uw huis of bedrijfspand en hebben een positieve invloed op het verplichte energielabel. De waardevermeerdering kan soms oplopen tot een bedrag dat hoger is dan de gedane investering in de zonnepanelen. Uit recente onderzoeken is gebleken dat een woning of bedrijfspand met zonnepanelen sneller verkocht wordt dan een woning of bedrijfspand zonder een dergelijke installatie.

 3. Zonnepanelen zijn goed voor het milieu.
Zonnepanelen zorgen voor je eigen groene energie. Zonne-energie is schoon en 100% duurzaam en Zonnepanelen verkleinen de CO2-uitstoot. Per m2 zonnepaneel bespaar je jaarlijks 60 kg C02. De zonnepanelen die wij leveren en installeren zijn volledig te recyclen waardoor de materialen hergebruikt kunnen worden.

 4. Verlaagde btw op installatiekosten: van 21% naar 6%
Vanaf 1 maart 2013 is het btw-tarief op arbeidskosten bij het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd van 21% naar 6%. Deze verlaging geldt t/m 28 februari 2014. De verlaging van het btw-tarief geldt alleen voor huizen ouder dan 2 jaar, en de installatie van zonnepanelen moet plaats vinden tussen 1 maart 2013 en 28 februari 2014. Belangrijk is dat deze btw-verlaging alleen geldt voor de arbeidskosten en dus niet op het materiaal.

 5. Met zonnepanelen wordt u onafhankelijker.
Zonnepanelen maken u minder afhankelijk van energiebedrijven en van prijsstijgingen van elektriciteit. Het is altijd een prettig idee als je in je eigen behoeften kan voldoen en je niet afhankelijk bent van anderen.

Zonnepaneel of PV-paneel?

Wat is eigenlijk het verschil? Wanneer men het heeft over een zonnepaneel of een PV-paneel gaat het eigenlijk over hetzelfde. PV-paneel komt van het Engelse woord "Photo-Voltaic" en is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Een zonnepaneel dus.

Een zonnepaneel is een verzameling zonnecellen (fotovoltaische cellen) die op een paneel zijn gemonteerd. De zonnecellen vangen zon- en/of daglicht op en zetten deze om in spanning welke gebruikt wordt om energie op te wekken.

De spanning die bij dit proces ontstaat, is gelijkstroom. Door middel van omvormers kan de gelijkstroom worden omgezet in wisselstroom. Wisselstroom is de stroom die wij uit een normaal stopcontact in een woning of een bedrijf krijgen en waarop alle elektrische apparatuur aangesloten kan worden.

Open_Renewables_2XX-ME60
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn de specialist op het gebied van dakbedekkingen en zonnepanelen. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

 Bitumen dakbedekkingen
 Kunststof dakbedekkingen
 Dakgoten
 Zinkwerk
 Zonnepanelen (advies, aanvraag subsidie en installatie)

Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden met u door te nemen en om een geheel vrijblijvend advies en/of offerte uit te brengen. Onze adres- en contactgegevens kunt u vinden op de contact pagina van deze site. 

Wij staan u graag te woord en hopen u spoedig van dienst te kunnen en mogen zijn!

'Webdesign door Het Talent Communicatie Advies & Begeleiding